Veelgestelde Vragen

  • Home
  • Veelgestelde Vragen

Het aantal benodigde lessen varieert per persoon en hangt af van verschillende factoren zoals leersnelheid, ervaring en zelfvertrouwen. Tijdens een proefles kunnen we een betere inschatting maken.

Ja, bij Rijschool Alwin bieden we proeflessen aan. Zo kun je kennismaken met onze instructeurs en onze lesmethode voordat je beslist.

We bieden rijopleidingen voor auto (B), motor (A), en aanhangwagen (BE). We hebben pakketten voor verschillende niveaus, van beginners tot gevorderden.

Je kunt je inschrijven door ons te bellen, een e-mail te sturen of het inschrijfformulier op onze website in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ja, we bieden theorielessen aan voor zowel het auto- als het motorrijbewijs. Deze kunnen online gevolgd worden.

Betalingen kunnen worden gedaan via bankoverschrijving of contant bij de instructeur. We bieden ook de mogelijkheid om in termijnen te betalen.

<p>Ja, je kunt je rijles tot 48 uur van tevoren kosteloos annuleren. Daarna worden de kosten in rekening gebracht, tenzij er sprake is van overmacht.</p>

Een standaard rijles duurt bij ons 60 minuten. We bieden ook langere lessen aan, afhankelijk van je voorkeur en beschikbaarheid.

Ja, al onze instructeurs zijn gecertificeerd en hebben ruime ervaring in het geven van rijlessen. Ze zijn professioneel en hebben een passie voor het vak.

Als je niet slaagt voor je praktijkexamen, bespreken we samen de redenen en plannen we extra lessen in om je voor te bereiden op een herkansing. We blijven je ondersteunen totdat je slaagt.

Neem Contact Met Ons Op

Wil je meer informatie over onze rijopleidingen of heb je een andere vraag? Via onderstaand formulier kun je ons eenvoudig een bericht sturen.