Welkom bij rijschool Alwin Description slide 2 Description slide 3 Description slide 4


Aanpak

Honderden geslaagden gingen u voor!

Haal ook je rijbewijs bij autorijschool Alwin. Rust en een goede sfeer in de auto zijn erg belangrijk.
Liever humor dan gemopper.

Dat is beter voor iedereen. Fouten maken = leren. Alle belanrijke onderdelen van de opleiding worden in de les met behulp van een tekening uitgelegd, aan de kant van de weg. Hierna gaan we dit oefenen, vandaar dat een lesblok van 2 lesuren (100 minuten) ideaal is. Op de instructie kaart worden alle gegevens nauwkeurig bij gehouden. De cursist mag dit altijd inzien. Je theorie leren uit een boek en ook online cursus volgen kan! Kortom rijschool Alwin zet de cursist centraal. 

BELANGRIJKE PUNTEN 
Afspraken: 

• Nieuwe afspraken worden in overleg met je instructeur gemaakt. We raden je aan om ruim tevoren de lessen te         plannen
• Het afzeggen van lessen dient uiterlijk 48 uur tevoren plaats te vinden. Daarna worden de lessen in rekening                 gebracht. Er wordt uitgegaan van werkdagen, zijnde maandag tot en met vrijdag. (als je een les van maandag wilt       annuleren, dien je dit uiterlijk de donderdag ervoor te doen, weekenden en feestdagen gelden niet).  

 

Wij halen en brengen je thuis.
De beste keus in de regio Vlissingen, Middelburg en omgeving.

Autorijschool Alwin heeft door de jaren heen al enkele honderden leerlingen op geleid voor het CBR - examen. Dat zoveel mensen zijn rijlessen bij onze rijschool willen volgen heeft te maken met rust en een goede sfeer, altijd nieuwe auto's en het ultieme plezier waarmee we ons werk doen. Wij zijn er dan ook trots op dat wij tot één van de beste en bekenste rijscholen van Walcheren horen. Rijschool Alwin is actief in Vlissingen, Middelburg en omstreken.

Persoonlijke aanpak
Online theorie volgen
Rijbewijs spoedopleiding 
Onze rijschool bestaat 29 jaar
Veel ervaring heel veel tevreden klanten

Dé rijschool van regio Walcheren.

Rijschool Alwin is gevestigd in Vlissingen. We verwelkomen iedereen die zijn of haar rijbewijs wil behalen. Woon je in de regio Vlissingen of omliggende gemeenten, aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Gratis rijles verdienen?
Heb je familie of vrienden die nog op zoek zijn naar een rijschool en volg jij rijles bij ons, dan hebben wij goed nieuws! Voor iedere familie, vriend of vriendin die zich via jou bij ons aanmeld ontvang jij 1 gratis rijles terug!

 

Rijlessen rijbewijs B vanaf 16,5 jaar.
 
Vanaf 16,5 jaar mag je praktijklessen volgen. Daarvoor hoef je het theorie examen nog niet te hebben gehaald. Als je aan 2toDrive meedoet mag je het praktijkexamen rijbewijs B  op je 17de verjaardag afleggen. 


Ben je geslaagd? Dan mag je tot je 18de verjaardag alleen de weg op onder begeleiding van de door jou zelf gekozen coach(es). Je hoeft dus niet meer tot je 18de te wachten voordat je eindelijk met rijlessen mag beginnen, hoe leuk is dat?


 Meld je direct aan bij autorijschool Alwin, en plan je eerste rijles nu in.  Tel. 06-53 38 34 21 / 0118-47 85 19
 

Autorijbewijs opleidingen categorie-B
Rijopleidingen

A1, A2 en A – Motor
B – Auto (Schakel)
B – Auto (
Automaat)
BE - Aanhanger


CBR machtigings code:

Rijschoolnummer: 0746N7


Rijschool ALWIN

Meindert Hobbemalaan 6
4383 TH Vlissingen


T: 06-53383421

copyright © Rijschool ALWIN
    All Rights Reserved

Thursday the 1st. - Joomla Site Templates